نماينده خامنه ای: خطر جدی است! نود درصد دانشجویان دختر و پسر دوست هستند

 

خبرگزاری حکومتی ايلنا: نماينده ولي‌فقيه در دانشگاه خواجه ‌نصرالدين طوسي كه ابداع‌كننده راه‌اندازي مراكز همسريابي در دانشگاه‌ها است با طرح تك‌جنسيتي كردن دانشگاه‌ها موافق است. او معتقد است كه تحصيل دانشجويان دختر و پسر به صورت مختلط در دانشگاه‌ها باعث به وجود آمدن دوستي‌هايي مي‌شود كه عوارض خطرناكي به دنبال دارد و البته اين عوارض اجتناب‌ناپذير است زيرا اگر گوشت را جلوي گربه بيندازي غيرممكن است كه گربه گوشت را نخورد.

 

حجت‌الاسلام فضل‌علي در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا در رابطه با تك‌جنسيتي شدن دانشگاه‌ها گفت: يك ضرب‌المثل قديمي است كه مي‌گويد دختر و پسر جوان در كنار يكديگر مثل پنبه و آتش هستند ما اين ضرب‌المثل را قبول داريم و معتقديم پنبه در كنار آتش سالم نمي‌ماند و مي‌سوزد بنابراين با اختلاط دختر و پسر در دانشگاه‌ها مخالفيم.

 

او با انتقاد از اينكه گروهي معتقدند اگر پسر و دختر در كنار هم تحصيل كنند بر اثر گذشت زمان مي‌توانند روابط عادي و معمولي پيدا كنند گفت:‌ دختران و پسران جوان داراي غريضه، غضب و شهوت هستند بنابراين هيچ وقت روابط آنها عادي نمي‌شود.

نماينده ولي‌فقيه در دانشگاه خواجه‌نصير افزود: پيامبر اكرم مي‌گويد نگاه به جنس مخالف آن هم در ايام جواني تيري از تيرهاي شيطان است كه به خطا نمي‌رود و اين گفته پيامبر يعني جوان نگاه مي‌كند، لذت مي‌برد دل و قلبش برده مي‌شود و به دنبال رفتن دل و قلب پايش نيز در جهت گناه به حركت درمي‌آيد.

فضل‌علي اظهار كرد: در چند سالي كه در دانشگاه‌هاي كشور حضور داشته‌ام خاطرات بسيار تلخي از روابط دخترها و پسرها دارم بسيار مشاهده شده است كه يك خانواده با هزار اميد و آرزو فرزند خود را به دانشگاه مي‌فرستد كه درس بخواند، مدرك بگيرد و به شهر خود بازگردد اما اين خانواده‌ها هرگز به آرزوي خود نرسيده‌اند و فرزند آنها در وادي نامناسبي گرفتار آمده است و اينها همه ناشي از دوجنسيتي بودن دانشگاه‌ها است.

او ادامه داد: در دانشگاه‌هاي دوجنسيتي همه‌چيز از اين آغاز مي‌شود كه دختر و پسر در يك كلاس كنار يكديگر درس مي‌خوانند، دختر با يك لبخند پسر را مي‌دزدد و از همين روابط است كه به جاهاي خطرناك مي‌رسند.

نماينده ولي‌فقيه در دانشگاه خواجه ‌نصرالدين طوسي افزود: كساني كه امروز در دانشگاه‌ها تحصيل مي‌كنند افرادي هستند كه تا ديروز در دبيرستان‌هاي تك‌جنسيتي مشغول علم‌آموزي بوده‌اند و اكنون كه به اوج جواني و غرور رسيده‌اند در يك فضاي آزاد دوجنسيتي قرار مي‌گيرند و اين دقيقا مصداق اين است كه گوشت را جلوي گربه بيندازي مگر مي‌شود گربه گوشت را نخورد؟

 

فضل‌علي در واكنش به اين گفته خبرنگار ايلنا كه با اين توصيف شما از دانشگاه‌ها بايد وضعيت دانشگاه‌ها اسف‌بار باشد گفت:‌وضعيت دانشگاه‌ها افتضاح است ما حتي در دانشگاه‌ها شاهد هستيم كه فرزندان خانواده‌هاي مذهبي هم گرفتار دوستي‌هاي نامناسب مي‌شوند.

او ادامه داد: بالاي 90 درصد دخترها و پسرهاي جوان چه مذهبي و چه غير مذهبي در دانشگاه‌ها با هم دوست هستند و اين خطر جدي است.

 

نماينده ولي‌فقيه در دانشگاه خواجه ‌نصرالدين طوسي در پاسخ به اين سئوال كه حضرت امام در اوايل انقلاب گفته بودند اگر قرار است بين دخترها و پسرها ديوار بكشيد،‌دانشگاه‌ را تعطيل كنيد گفت: ما نيز با ديوار كشيدن بين دختر و پسر مخالف هستيم. زيرا معتقديم انسان نسبت به آنچه كه از آن منع شود ترس بيشتري از آن به خرج مي‌دهد منظورمان اين نيست بلكه ما مي‌گوييم بايد در رابطه با جداسازي دخترها و پسرها در دانشگاه‌ها كار كارشناسي صورت بگيرد، تحقيقات لازم انجام شود و سپس براي آزمايش اين اقدام در برخي از دانشگاه‌ها عملياتي شود. اگر نتيجه مثبت بود در همه دانشگاه‌ها اجرا شود.

 

فضل‌علي گفت: وقتي به حوزه‌هاي علميه كه تك‌جنسيتي هستند نگاه مي‌كنيم مي‌بينيم درصد خطا، گناه و اشتباه در آنها بسيار پايين‌تر از دانشگاه‌ها است و اين به مدد آن است كه در آنجا فضاي سالمي براي تحصيل مهيا شده است.

او ادامه داد:‌ من خود در حوزه علميه تحصيل كرده‌ام و رفت و آمد زيادي به حوزه‌ها دارم و از طرفي در دانشگاه‌ها نيز بسيار حضور داشته‌ام و خود مشاهده كرده‌ام كه فضاي حوزه‌هاي علميه بسيار سالم است اما در دانشگاه‌ها حتي شاهد بودم كه پسري موي دختري را مي‌بافد و هزار و يك ادا و اطوار از خود درمي‌آورند.

نماينده ولي‌فقيه در دانشگاه خواجه ‌نصرالدين طوسي در پاسخ به اين سئوال كه اگر در دانشگاهي كه جداسازي جنسيتي صورت گيرد بالاخره در جايي دو جنس دختر و پسر در جامعه به هم مي‌رسند، آيا فكر نمي‌كنيد اثرات ارتباط آنها با يكديگر در جايي نمود پيدا كند، گفت: خير، چون در هر خانواده‌اي خواهر و برادري وجود دارند كه با هم زندگي مي‌كنند بنابراين آنها شناخت لازم نسبت به جنس مخالف را در خلال زندگي خود به نحو صحيح به دست مي‌آورند.

 

او ادامه داد:‌ ضمن اينكه هر خانواده‌اي فاميل و آشناهاي دور و نزديكي دارد كه در آنها دختر و پسرهايي وجود دارد و در خلال تعامل‌ها و رفت‌وآمدهاي خانوادگي، مهماني‌ها و عروسي‌ها تا حدودي كه نياز باشد و حتي بيشتر از نياز ارتباطاتي كه لازم است دخترها و پسرها با يكديگر داشته باشند، تامين مي‌شود.

 

فضل‌علي افزود: البته كتاب‌هايي نيز در خصوص احوالات دختران و پسران و خصوصيات آنها نگاشته شده است كه منبع بسيار مفيدي براي جواناني كه مي‌خواهند در رابطه با جنس مخالف خود شناخت داشته باشند، باشد. بنابراين جوانان اگر با اين روش‌ها به دنبال شناخت از جنس مخالف خود باشند عوارض بسيار كمتري را درجامعه شاهد هستيم.


او همچنين از عملكرد صدا و سيما در رابطه با نوع روابطي كه در خلال‌ فيلم‌ها و سريال‌هاي تلويزيوني ترديد مي‌كنند انتقاد كرد و گفت: دراين برنامه‌ها روابطي ترويج مي‌شود كه با سيستم فرهنگي كشور هماهنگ نيست و ما با خيلي از اين برنامه‌ها مخالف هستيم و اعلام كرده‌ايم كه اين برنامه‌ها عوارض دارد و درسرساز است.